[Congrès international] d’Histoire de la corruption politique en Espagne contemporaine (XIXe-XXIe siècles)

El comitè organitzador rep i accepta 34 comunicacions, que es dividiran en tres tallers temàtics. L’organització del I Congrés internacional d’història de la corrupció política a l’Espanya contemporània (segles XIX – XXI) ha rebut i acceptat 34 comunicacions, que es dividiran en tres tallers temàtics: 1) corrupció al poder i a les diferents administracions públiques, 2) corrupció electoral, clientelisme i denúncies contra pràctiques immorals i 3) Relacions entre el poder polític i econòmic. La construcció social del concepte de corrupció: mirades i canvis en la delimitació entre espai públic i espai privat.

Per a més detalls consultin l’apartat programació d’aquesta mateixa pàgina web.

El comité organizador recibe y acepta 34 comunicaciones, divididas en tres talleres temáticos. Para más detalles consulten la sección programación de esta misma página web.

The organizing committee has received and accepted 34 papers, divided in three thematic panels . For further information see the section programme in this webpage.

 

http://jornades.uab.cat/congresinternacionalcorrupcio/es


Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.